Kärleksvirus i tryckt form

22.01.2021

Kärleksvirus kom ut som e-bok och ljudbok under 2020, och en anledning var att jag ville få ut boken så fort som möjligt givet att den gestaltade livet under isolering, typ som covid19. Nu finns boken att köpa i tryckt form också, tack vare Tallbergs förlag. 

Så här presenterar de den: 

Mary är isolerad och superkär!

Vad händer när du isoleras från den du är kär i?

Ett virus sprider sig och plötsligt måste alla stanna inne. Men Mary är ju kär! Hur ska hon stå ut isolerad hemma med sin pappa och sin gravida syster? För att inte tala om hennes mamma som kommer hem trött och arg från jobbet på sjukhuset. Och när det verkar som om det inte kan bli värre så blir det faktiskt just det: värre!

Ett virus som liknar covid19 har fått skolan att stänga ner och basketen ställs in. Alla ska stanna hemma. Räddningen för ungdomarna är sociala medier och kontakten med sina vänner. Men olyckan är framme och plötsligt är Mary isolerad - på riktigt. Hon kan inte ha kontakt vare sig med vänner eller den hon är kär i, samtidigt utmanas relationerna hemma där hennes höggravida syster också är isolerad.

En berättelse om kärlek och att hitta tillbaka till viktiga relationer. Författaren Karin Salmson står bakom över 25 titlar för barn, unga och vuxna och har lång erfarenhet för att arbeta med inkludering och läslust.

Köp boken här!