Röster om mig

Här hittar du några röster om mig från olika samarbetspartners.
Vill du tala med någon referens förmedlar jag gärna kontakt.

Tusen tack! Jag blev helt mållös över omfånget på ditt utlåtande. Och över ditt engagemang! Det här var verkligen mer än vad jag hade kunnat hoppas på. Har läst igenom worddokumentet och känner mig så genuint lycklig över att din skarpa blick gått igenom varje ord, mening och underton så noggrant.

Tror heller aldrig jag fått feedback som känts så ärligt. Lyckan över det! Tack, tack och tack!

Nu ska jag ska absolut kavla upp armarna och jobba vidare.

Författare som köpt lektörstjänst

Hon är oerhört lätt att samarbeta med då hon alltid prestigelöst strävar efter bästa resultat. 

Helén Enqvist, förläggare, översättare & lärare


"Karin och jag delade kontor i Helsingborg under perioden 2010-2013 när hon drev Olika förlag och jag Sekwa förlag. 

Vi har samarbetat vid några föreläsningar, och jag har även arbetat åt Karin som med korrekturläsning och redigeringsarbete på senare år. Karin är kompetent, lyhörd och ödmjuk. Hon är oerhört lätt att samarbeta med då hon alltid prestigelöst strävar efter bästa resultat. Karin är modig, rakryggad och vågar ta diskussioner ifråga om kön och genus, vilket hon gör på ett intelligent och respektfullt sätt. 

Jag hoppas få nya tillfällen att samarbeta med Karin i framtiden och vill varmt rekommendera henne som samarbetspartner."

Hon fick mig att känna det här VILL jag förändra, inte det här borde jag förändra.

Feedback föreläsning om normkritik

Karin är superb på normkreativitet!

Lina Johansson, redaktör och förläggare

"Karin är superb på normkreativitet! Hon var med och lanserade hen som pronomen på bred front med Kivi-böckerna, vilket har starkt bidragit till att det används så brett idag. Karin är en insatt föreläsare med mycket erfarenhet bakom sig. Hon är opretentiös och lätt att prata med. Från sin förlagsbakgrund har hon en god insikt i barnboksvärlden."

Jag har henne att tacka för att boken blev så bra som den blev.

Mia Kim, författare

"Karin var redaktör för min bok, Kluriga ordens ABC, på Olika förlag. Hon är oerhört noggrann, kunnig och idérik. Boken fick ett enormt lyft, både textmässigt och innehållsmässigt, med Karins hjälp. Hon var samtidigt hela tiden lyhörd och visade respekt för vad jag som författare ville med texten. Jag har henne att tacka för att boken blev så bra som den blev.

Karin har dessutom ett stort tålamod som förstärker hennes ledaregenskaper.


Micke Sjömilla, illustratör & grafisk formgivare
 


"Karin är driven och nyfiken i sitt ledarskap! Hon har en stark närvaro i det hon gör och skrattet finns hela tiden nära! Karin har dessutom ett stort tålamod som förstärker hennes ledaregenskaper. Karin har mycket gedigna kunskaper inom sina ämnen! 

Jag tycker mycket om att arbeta med Karin och kan varmt rekommendera henne!"